Simon Kallehave Ghomri

Digital designer & UI udvikler, med passion for pixel perfekt design

Mit navn er Simon Kallehave Ghomri og jeg er født og opvokset i Aarhus. Jeg er 32, gift med Ulla, som er uddannet optometrist, og sammen har vi vores datter Jasmin på 4 år. Jeg er uddannet multimediedesigner og har 9 års erhvervserfaring som digital designer og UI udvikler.

Jeg går til alle typer arbejdsopgaver med lige stor entusiasme og jeg bestræber mig efter at være en endnu bedre designer end jeg var i går. Jeg har et skarpt og moderne blik inden for design, og sørger for alle interfaces i mit arbejde er pixel perfekte. Derudover udvikler jeg også mockups og koder layout i HTML5, CSS3/SASS & JS, hvor jeg sikrer, at alle elementer stemmer overens. I min optik kan man ikke 'settle for less' — det har altid været min vision.

Udover moderne og flotte designs, har fotografi, computer og teknologi også vundet en plads i mit hjerte. Derudover elsker jeg at løbe og træne, og bruger også en del af min fritid på lydbøger om selvforbedring og investering.

Services

Visuel identitet

Visuel identitet skaber alle de designelementer, du har brug for, til at kommunikere dit brand - logo, typografi, farvepalet og mere. Visuelt design giver både elementerne og retningslinjerne for visuel kommunikation.

Grafisk design

Din visuelle kommunikation kan rulles ud på mange forskellige medier i dag. Jeg sørger for at skrædersye et grafisk udtryk, ud fra jeres visuelle identitet, så jeres kunder vil opleve en rød tråd, igennem alle trykte og digitale medier.

Photo & video

De rigtige billeder giver den rigtige stemning, og kan være med til at underbygge jeres brand og visuelle identitet. Og med en lang årrække indenfor fotografering, video og redigering, kan jeg også hjælpe med at realisere dette.

Webdesign

En af de mest synlige og overbevisende applikationer fra jeres brand er jeres website. Her skal indhold og grafik afspejlde jeres nye identitet. Jeg hjælper med at sikre, at dine vigtigste sider fører jeres nye brand videre.

Webudvikling

Jeg sørger for at kode en responsivt og en pixel perfekt rekreation af webdesignet, som vil se godt ud på alle typer enheder. Ydermere tilbyder jeg mulighed for CMS, så I selv kan logge ind og ændre i indholdet på websitet.

Hosting

Ikke alle gider at bøvle med hosting. Derfor tilbyder jeg, at drive det for jer, og garantere smertefri lancering af websitet med en 99.9% oppetid. I kan også selv vælge at hoste jeres website.

9 års erfaring med digital design og webudvikling

Jeg har formået at etablere relationer med fantastiske klienter, som jeg i dag har valgt at fokusere på. Her har jeg primært hjulpet nystartede virksomheder, med opbygning af deres eget brand og en visuel identitet, samt websider og meget mere.

Klienter jeg har hjulpet

En kort oversigt over virksomheder, som jeg har hjulpet igennem tiden.

Brug for en digital blæksprutte?

Lad os arbejde sammen arrow_right_alt