November 2021

Minestryger JavaScript demo

Fuldt funktionelt Minestryger spil lavet udelukkende med HTMl, CSS og vanilla JavaScript. Grid og bomber er bundet op på variabler, og kan hurtigt ændres, for at øge sværhedsgraden. Spillet udfylder selv tomme områder uden bomber, og man kan højre klik for at markere potentiel bombe placering.

Minestryger JS demo trending_flat
Minesweeper JS demo screenshot

Juli 2021

Roomood chat app med rum

Roomood er en chat demo, hvor brugerne kan vælge mellem forskellige rum og chatte sammen privat. Jeg lavede webapp'en henover en weekend efter endt programmerings kursus i juli 2021, for at udfordre og teste mine nye evner indenfor JavaScript og teknologier som vi brugte under kurset.

Roomood er bygget op omkring NodeJS som kører en server-side Javascript fil, som ved hjælp af af Express og Websocket.io sender beskeder live til klienterne. Sidst indtastede brugernavn og valgte tema, bliver også gemt hos brugerens browser ved hjælp af Web/Local Storage.

Roomood chat app demo trending_flat
Roomood live chat app light theme Roomood live chat app dark theme

Maj 2021

Animeret CSS solsystem

Solar System er CSS demo, som jeg lavede som ren hygge og for at lege med mulighederne med CSS animationer.

Solen, planeter, toggle switches og animationer er alt sammen lavet udelukkende med CSS. Der bliver kun brugt JavaScript for at tilføje og fjerne klasser på body, for at skifte visning med og uden optegnede baner og fremvise planeterne på linje.

Solar system CSS demo trending_flat
CSS Solar System

April 2021

Layered Crypto Credit Card

April arbejdede jeg på at producerede grafik til en rapport for en hemmelig kunde og projekt, som ikke må offentliggøres.

Det var et projekt hvor jeg kunne skubbe mine egne grænser, for hvad jeg kan producere i Photoshop. Dette kreditkort blev lavet i Glassmorphism stilen, som skal simulere frosted glass. Billedet skulle bruges til forsiden af den hemmelige rapport. Derudover lavede jeg også informativ grafik til inde i selve rapporten.

Layered Crypto Credit Card

August 2019

Operativsystem demo i en browser

Ghomri OS var et sjovt forsøg på at genskabe noget i browseren, som mindede mest muligt om en kopi af Windows 10.

Operativsystemet har en "browser" indbygget, som åbner hjemmesider via en iframe. Samtidig har man mulighed for at klikke rundt i dokument mappen, og skifte baggrundsbillede. Man kan minimere, maximere og justere størrelserne på åbne vinduer.

Ghomri OS demo trending_flat
Ghomri OS