Casestudie

Visuel identitet med Logo, Typografi, Farver, Designmanual & Webside

Basisbiler er en nyopstartet virksomhed som er specialiseret i eksport af biler. De arbejder med køb og salg af engrosbiler til flere markeder i EU, og enkelte udenfor EU. Dertil arbejder de ligeledes med køb og salg af engrosbiler i Danmark.

Jeg hjalp Basisbiler med at udarbejde en visuel identiet, som resulterede i design af logo, valg af farver og typografier, som skal hjælpe Basisbiler, med at udtrykke det, som de står for.

I forbindelse med udarbejdsen af den visuelle identitet, hjalp jeg også med design af visitkort og mailsignatur.

Derudover har jeg også designet og udviklet en unik og responsiv webside for Basisbiler.

Basisbiler.dk trending_flat

Min rolle

Visuel Identitet
Designmanual
Visitkort
Mailsignatur

Apps & teknologier

Adobe Illustrator
Adobe Photoshop

Kunde

Basisbiler

Lavet i

2019
Basisbiler designmanual mockup
Basisbiler webside mockup Basisbiler designmanual respektafstand Basisbiler designmanual farver Basisbiler designmanual fonte Basisbiler vistkort mockup

Kundens bemærkning

"Vi har været yderst tilfredse med vores samarbejde med Simon, og kan til enhver tid anbefale andre at arbejde sammen med ham. Vi har brugt Simon til at udarbejde en visuel identitet for vores virksomhed. Han er professionel, og tog sig god tid til at lytte til vores tanker og ideer. Han lavede først en god markedsresearch og da den var klar fik vi en fornem gennemgang og præsentation af vores designmanual og alle tankerne bag det endelige resultat. Vi er fuldt ud tilfredse og det er ikke sidste gang vi gør brug af Simons kompetencer."

Elias Josef
CEO

Vil du se mere?

Se næste projekt om BAADER trending_flat