Casestudie

Fra webdesign i XD til løsning i Umbraco

BRØLSTÆRK fik skabt ny visuel identiet i samarbejde med designbureauet Vokseværk, hvorefter jeg hjalp med at designe deres nye webside i XD ud fra deres nye visuel identiet og skabe en unik hjemmeside for BRØLSTÆRK.

Valg af farver og fonte blev udelukkende baseret på deres nye design guidelines. For at inkorporere deres nye supergrafik, blev de skrå bokse med gradienter bygget sammen med sektioner af billeder for at give et mere dynamisk udtryk.

Efter fremvisning og godkendelse af mockups, blev websiden bygget op fra bunden i HTML, CSS, JS og lavet responsiv.

Efterfølgende blev der sat en Umbraco løsning op, hvor indholdet blev importeret over, og bundet op til CMS'et. Alle sektioner blev opbygget som macro'er i Umbraco, således at BRØLSTÆRK selv kan indsætte sektioner i rækkefølge efter eget valg, og samtidig selv have muglighed for at ændre tekst og billeder i hver enkelt sektion.

Broelstaerk.dk trending_flat

Min rolle

Webdesign
Responsiv webside
Umbraco CMS

Apps & teknologier

Adobe XD
Visual Studio Code
HTML5, CSS3 & JS
Umbraco

Kunde

BRØLSTÆRK

Lavet i

2021
BRØLSTÆRK webside screenshots BRØLSTÆRK Adobe XD mockup overview BRØLSTÆRK webside screenshot

Kundens bemærkning

"Simon har designet og udviklet vores nye hjemmeside med udgangspunkt i vores nye visuelle identitet. Han har formået at inkorporere samt bygge videre på vores identitet og har dermed udarbejdet en unik og personlig hjemmeside til os. Simon er en kreativ, pålidelig og ansvarsbevidst samarbejdspartner, og vi er yderst tilfredse med både resultatet og processen. Vi anbefaler derfor Simon som samarbejdspartner, og vi kommer til at bruge Simons kompetencer igen i fremtiden.""

Gitte Hansen
HR Konsulent, BRØLSTÆRK

Vil du se mere?

Se næste projekt om Valify trending_flat