Casestudie

Fra Visuel identitet med Designmanual til Webside, Webshop, Marketing & Netcafé klient

C4Gaming Lounge i Aarhus er Jyllands største og bedste Gaming Lounge. De tilbyder enestående gaming oplevelser i både Aarhus og Horsens.

Siden 2016 har jeg hjulpet C4Gaming med alt fra visuel identitet, branding, responsive webside, markedsføring på Facebook og Instagram, tage billeder, optage og redigere video, samt design og udvikling af front-end til computerne i netcaféen m.m.

Det hele startede med en visuel identiet, hvor jeg designede logo, valgte farver og typografier. Det hele blev samlet i en designmanual. Designmanualen blev brugt flittigt til at indrette og gøre netcafén åbningsklar, hvor jeg også designede grafik til vindues partierne på facaden. Det hele har resulteret i en fed gaming stemning.

Efter designmanualen var afleveret, gik jeg i gang med at designe og kode en responsiv webside, som giver en god oplevelser for brugeren uanset om de sidder ved en desktop PC eller bruger en mobil.

Med årene har det udviklet sig til flere opgaver som design i XD og UI udvikling af klient til computerne, fotografering, video, design af flyers og plakater, opbygning af en webshop ved navn G4Games.dk til spil og på nuværende tidspunkt i gang med at design af ny hoved webside.

Netcafé klient demo trending_flat
C4Gaming.dk webside (v2.0 kommer snart)trending_flat
Se designmanual trending_flat

Min rolle

Visuel Identitet
Designmanual
Responsiv webside
Opbygning af klient
Webshop
Marketing
Photo & video

Apps & teknologier

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe XD
Adobe After Effects
Adobe Premier Pro
Adobe Lightroom
Visual Studio Code
HTML5 & CSS3

Kunde

C4Gaming Lounge ApS

Lavet i

2016 — 2021
C4Gaming logo
C4Gaming designmanual mockup C4Gaming designmanual mockup cover C4Gaming designmanual mockup farver C4Gaming responsive hjemmeside mockup
C4Gaming SoMe post C4Gaming C4Sys mockup

Kundens bemærkning

"Simon er en stærk samarbejdspartner, som har hjulpet os med nærmest alt. Lige fra at skabe vores identitet, og føre den ud i livet via diverse digitale og trykte medier, til design af vores hjemmeside og enda klient til netcafén. Han har været med os lige fra start indtil nu. Og har overrasket os fra gang til gang. Simon er den perfekte mand, lige meget om det gælder branding, lave hjemmesider, design og opbygning af web layouts, design af reklamer og plakater, SoMe marketing, tage billeder og meget mere. Simon kan nærmest alt man beder ham om."

Ayman Akalay
COO

Vil du se mere?

Se næste projekt om BRØLSTÆRK trending_flat