Casestudie

Fra Visuel Identitet med Designmanual til App Design & Back-end UI

I sammarbejde med den danske virksomhed Valify, arbejde jeg i et team sammen med tre dataloger fra Aarhus Universitet. Målet var at skabe en Android app med tilhørende back-end, som kan afsløre kopivarer og parallelimport på tværs af landegrænser.

Med en app kan en anonym medarbejder bevæge sig rundt i en forretning og scanne for kopivarer eller parallelimporterede varer. Resultatet bliver så sendt ind til hovedkontoret, og på under et minut er forretningen afsløret. Det kræver blot en scanner i en taske, og app'en på telefonen.

Jeg stod for at udarbejde en visuel identitet med logo, farver og typografier helt fra bunden. Det hele blev samlet i en designmanual, som vi selv kunne tage udgangspunkt i for at udarbejde app'en og back-end'en, samt vidre udvikling hos andre parter.

Logoet blev skitseret i hånden, og bedste logo blev tegnet op i Adobe Illustrator. Efterfølgende konverteret til vektor i Adobe After Effects, så det kunne animeres, og bruges som startup skærm i app'en.

Selve UI til app'en blev designet i Adobe XD, hvor der blev lavet mockup af hver enkelt side og skabt et flow, således at man på mobilen, kunne klikke rundt mellem de forskellige sider, og se et færdigt visuelt resultat, inden udviklingen blev påbegyndt.

Se Valify på Google Play store trending_flat

Min rolle

Visuel Identitet
Designmanual
Animationer
App Design
Back-end UI

Apps & teknologier

Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe After Effects
Adobe XD
Visual Studio
HTML5 & CSS3
Lottie JS

Kunde

Valify

Lavet i

2018
Valify designmanual mockup Valify app mockup Valify Adobe XD mockup
Finans Erhverv Valify artikel

Kundens bemærkning

"Jeg vil bestemt anbefale at arbejde sammen med Simon. Hans arbejde er altid veludført og gennemtænkt. De endelige produkter har et flot visuelt udtryk, med en rød tråd som går igen fra logo til app og back-end. Udviklerne kan let omsætte det til web eller app.Når du arbejder sammen med Simon, arbejder du sammen med en professionel designer, der forstår begrænsningerne og kompromiserne mellem design og kode."

Apprestige ApS
Chief Executive Officer

Vil du se mere?

Se næste projekt om Baader trending_flat